4/A SINIFI ETWENNİNG ÇALIŞMALIRINA DEVAM EDİYOR

Okulumuz 4/A sınıfı, sınıf rehber öğretmenleri Emine KARAKAŞ rehberliğinde projelere devam ediyor.

4/A sınıfı,  sınıf rehber öğretmenleri Emine KARAKAŞ rehberliğinde yürüttükleri eTwinning projesi olan Kids Arts Journey adlı projeye uzaktan eğitim sürecinde devam ettiler. Projeye Romanya'dan ve Portekiz'den bir okul ve ülkemizden on ortak okuldan öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Kids Arts Journey adlı çocuk sanatları projesi kapsamında, proje etkinlikleri uzaktan eğitime göre düzenlenerek Ana dil, Matematik, Yabancı Dil, Beden Eğitimi ve Oyun ve Müzik dersleri kazanımlarına yönelik etkinlikler ile öğrenciler tarafından evde yapılarak proje yürütüldü. Böylece sanatın tüm derslerde kullanılabileceği deneyimlendi.

02-06-202102-06-202102-06-202102-06-2021