ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALDIK

Kendirli Şehit Azim ÖZDEMİR İlkokulu ve Ortaokulu olarak E-Twinning kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalardan ötürü Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildik.

E-Twinning, avrupa ülkelerinin işbirliği içerisinde yerel veya uluslararası eğitim öğretim proje ve çalışmalarının yapıldığı bir alandır. Bu alanda okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri başka okulun öğretmen ve öğrencileri ile iş birliği yaparak  çeşitli proje ve çalışmalara katıldılar. Bu çalışmaların büyük bir çoğunluğu E-Twinning yönetimi ve değerlendirme ekibi tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda E- Twinninge kattığı değer ve başarılardan dolayı okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Proje ve çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder ve başarılar dileriz...

14-10-202114-10-202114-10-202114-10-202114-10-2021